Valkoisen valon meditaatiot

Valkoisen valon meditaatiot

Tämä neljän viikon verkkokurssi on Sinulle, jota kiinnostaa vahvistaa omaa intuitiotasi ja tutustua intuitiivisen näkemisen maailmaan.

Kurssin tarkoituksena on avata Sinulle käsitteitä, jotka usein liitetään näkemiseen ja henkimaailman kanssa työskentelyyn. Opit erilaisista selväaisteista. Tutustut omaan energiaasi ja siihen miten sen värähtelytasoa nostamalla voit olla puhtaammin yhteydessä enkeleihin ja henkioppaisiin. Opit suojauksista ja maadoittamisesta ja siitä miksi hiljentyminen on niin tärkeää. Kurssi sopii siten hyvin myös intuitiivisesta parantamisesta kiinnostuneille. Perustiedot ovat samat.

Vien Sinut tutkimusmatkalle omaan itseesi ohjattujen meditaatioiden avulla. Iso osa näkijän matkasta tapahtuu syvällä sisimmässämme.  Siinä miten hyvin tunnemme itsemme ja miten voimme lisätä rakkauden energiaa. Miten voimme hyväksyä herkkyytemme niin, että se ei vain palvele meitä itseämme, vaan myös muita ihmisiä.

Kurssin sisältö:

  • Mitä on intuitiivinen näkeminen? Mikä on intuitio? Mitä ovat selväaistit?
  • Miten avaan ja vahvistan yhteyttäni nostamalla henkikehoni värähtelytasoa?
  • Mikä on henkiopas ja miksi hän on tärkeä? Miten tunnen Hänet?
  • Miten kanavoin? Miten tulkitsen?

Jokaisen viikon ohjelmaan kuuluu kirjallinen osuus ja äänite, jossa alustan viikon aiheen. Lisäksi saat 1-2 ohjattua meditaatiota ja harjoituksia tehtäväksi. Mitään suorituspaineita ei ole. Voit tehdä harjoitukset silloin, kun sinulle sopii.

Tämä kurssi on aikaisemmin julkaistu kesällä 2016 nimellä Näin sen näen -intuitiivinen näkeminen. Olen päivittänyt aika paljon alkuperäisen kurssin sisältöä ja meditaatiot ovat uusia. Kurssi pohjautuu omaan kehitykseeni, joka tapahtui Englannin henkisen kirkon mediaalisissa kehityspiireissä. Jaan kurssilla myös paljon omaa kantapään kautta opittua tietoa. Vastuullisuus ja eettiset arvot ovat minulle hyvin tärkeitä.

Voit aloittaa kurssin nyt HETI! Kurssille kirjautuminen on avoinna 5.6.2017 saakka.

Kirjautuessasi kurssille, saat kurssialustalta sähköpostin, jossa on ohjeet siihen miten pääset kurssialustalle heti tutustumaan ensimmäisen viikon ohjelmaan. Ilmoitukset seuraavien kolmen viikon osioista tupsahtavat sähköpostiisi viikon välein. Sinulla on runsaasti aikaa syventyä kurssin sisältöön, koska kurssialusta tulee olemaan auki 5.9.2017 saakka. Kaikki kurssin äänitteet ovat tallennettavissa kurssin viimeisestä osiosta ja siten ne jäävät Sinulle kuunneltaviksi kurssin jälkeenkin.

Vastaan kurssilla kysymyksiin ja voit vaihtaa ajatuksia muiden kurssilaisten kanssa. Halutessasi voit liittyä salaiseen facebook-kehitysryhmääni, jossa harjoittelemme tulkitsemaan kortteja ja teemme tulkintoja.

Tämän 4-osaisen verkkokurssin hinta on 59,00€   (sis. alv. 24%).