Mikä on sielun unelma?

Puhun tällä kurssilla sellaisesta käsitteestä kuin sielun unelma. Se saattaa kuulostaa hyvin henkiseltä. Jopa hieman hörhöilyltä.Voiko sielulla edes olla unelmaa ja, jos on, niin mistä sielu unelmoi?

Ehkä sielu unelmoi siitä, että ihminen uskaltaisi olla itselleen totuudellinen? Ehkä sielun suurin toive on, että ihminen ei enää feikkaisi itseään eikä elämäänsä? Ehkä sielun yltiöpäisin haave on, että se saisi elää juuri sitä elämää, mitä se tuli tänne maan päälle elämään? Vapaana negatiivisten ajatusten, uskomusten ja tunteiden taakasta.

Et voi luoda uutta tulevaisuutta vanhoilla ajatuksillasi.

Ehkä sieluasi ärsyttää se miten annat ajatustesi kulkea samoja ratoja päivästä toiseen pysähtymättä kyseenalaistamaan sitä mitä ajattelet. Että et kysy itseltäsi palvelevatko ajatuksesi tulevaisuuttasi. Luotko niillä itsellesi parempaa huomista? Märehdit jossain menneessä asiassa tuntien negatiivisia tunteita. Ehkä sielu ihmettelee eniten sitä miten jopa puhut itsellesi rumasti omassa päässäsi.

Luot kaiken kahteen kertaan. Yhden kerran ajatuksissasi ja toisen kerran fyysisessä maailmassa.

Sielusi on vanha ja viisas. Se tietää miten universumi toimii. Se tietää miten hiljentämällä ajatustesi virran, alat kuulla intuitiosi kuiskaukset. Sielusi äänen.

Sielullasi on sinulle asiaa. Se haluaa sinun olevan onnellinen.

Se haluaa, että löydät itsessäsi piilevät voimavarat. Sen sinun totuudellisen, syvimmän olemuksesi. Se haluaa, että alat käyttää tuota voimaa siihen, että vedät puoleesi sellaista mikä parantaa elämäsi laatua. Se haluaa, että alat kertoa itsellesi erilaista tarinaa itsestäsi, menneisyydestäsi ja tulevaisuudestasi.

Jotta kuulet sielusi äänen, sinun on ensin tultava tietoiseksi kaikista niistä negatiivista ajatusmalleista, uskomuksista ja tunteista, joilla tukit elämän energiasi virtaamisen.

Tällä Matka omaan voimaan –kurssilla johdattelen seuraavien aiheiden ääreen:

  • Mikä on sielun unelma?
  • Miten uskomukset vaikuttavat ajatuksiin ja tunteisiin?
  • Mitä tunteesi haluavat kertoa?
  • Miten voit kertoa itsellesi erilaisen tarinan itsestäsi?
  • Mitä kehosi energia kertoo sinusta?
  • Miten kuulet intuitiosi äänen?
  • Miten luot unelmasi todellisiksi?

 

Kurssi on suljetussa verkkoympäristossä oleva audiokurssi. Kurssilla on yli seitsemän tuntia kuunneltavaa. Kaikki kurssin meditaatiot ovat ohjattuja mielikuvamatkoja. Rentoudut kuuntelemaan rauhoittavaa terapeutin ääntäni. Alitajuntasi työstää sinulle tärkeitä asioita. Sinussa alkaa tapahtua positiivista muutosta.

Kirjautuessasi kurssille saat s-postiisi heti tilausvahvistuksen, jossa on ohjeet siihen miten pääset kirjautumaan kurssialustalle. Voit tutustua heti koko kurssin materiaaliin. Voit kuunnella äänitteitä silloin kun haluat. Voit tallentaa kaikki äänitteet omalle laitteellesi. Tehtäviä tällä kurssilla ei ole.

Pikkasen palautetta:

"Hei kiitos, ihan huikean mahtava kurssi. Sain niin ison möykyn itsestäni liikkeelle tämän kurssin aikana, etten uskonut sellaista olevankaan. Nyt on sellainen olo, että haluan aloittaa kurssin alusta ja kuulen ja löydän ehkä taas ihan eri asioita.”

"Kiitos❤️ Kiitos❤Kiitos❤Mervi kun olet nämä äänitteet ja juuri tämän kurssin luonut, suurella rakkauden voimalla joka puskee läpi kuin iso aalto vaikkakin lempeää energiaa itsensä kohtaamiseen🌹😍💞"

Kuka olen:

Olen Englannissa koulutettu hypnoterapeutti (Hypnotherapy Practitioner Diploma & NLP & EFT & Past Life Regression & Regression for Trauma Resolution). Olen kirjoittanut omasta henkisestä matkastani kirjan Höyhenet polullani.

 

Kurssin kertamaksu pankkitunnuksilla 89€