Tämä verkkokurssi on Sinulle, jota kiinnostaa vahvistaa omaa intuitiotasi ja tutustua intuitiivisen näkemisen maailmaan.

Meillä jokaisella on kuudes aisti, intuitio. Jokainen meistä pystyy halutessaan kehittämään tätä syntymässä saatua "lahjaa".

Kurssin tarkoituksena on avata Sinulle käsitteitä, jotka usein liitetään näkemiseen ja kanavointiin. Opit erilaisista selväaisteista. Tutustut omaan energiaasi ja siihen miten sen värähtelytasoa laajentamalla ja nostamalla voit olla puhtaammin yhteydessä enkeleihin ja henkioppaisiin. Opit suojauksista ja maadoittumisesta ja siitä miksi hiljentyminen on niin tärkeää. Kurssi sopii siten hyvin myös intuitiivisesta parantamisesta kiinnostuneille. Perustiedot ovat samat.

Vien Sinut tutkimusmatkalle omaan itseesi ohjattujen meditaatioiden avulla. Iso osa näkijän matkasta tapahtuu omassa energiassamme.  Siinä miten hyvin tunnemme henkikehomme energian ja miten herkistymme selväaisteillemme. Miten voimme hyväksyä herkkyytemme niin, että se ei vain palvele meitä itseämme, vaan myös muita ihmisiä. Miten voimme rakkauden energian avulla ottaa yhteyden henkimaailmaan.

Olen kirjoittanut kurssin oman kokemukseni pohjalta. Kehityin meedioksi istumalla Englannin henkisen kirkon mediaalisissa kehityspiireissä. Opin sen miten tietoisesti avaamalla ja korottamalla omaa energiaamme, avaudumme kanavaksi.  Olen kirjoittanut henkisestä polustani kirjan "Höyhenet polullani".

Kurssin johdantojen teemat:

  • Mitä on intuitiivinen näkeminen?
  • Mitä ovat selväaistit?
  • Chakrojen eli kehon energiakeskusten intuitiivinen energia
  • Auran intuitiivinen energia
  • Henkikehon energian avaaminen ja nostaminen
  • Henkioppaan merkitys 
  • Miten kanavoit? Miten tulkitset?

Kurssi on suljetulla kurssialustalla audiotuotteena. Voit käydä kurssia omaan tahtiisi silloin, kun sinulla on aikaa.

Voit aloittaa kurssin nyt HETI!

Kirjautuessasi kurssille, saat Campwiren kurssialustalta sähköpostin, jossa on ohjeet siihen miten pääset kurssialustalle tutustumaan kurssin aineistoon.

Tämän kurssin on käynyt jo yli 200 kurssilaista. Tässä palautetta:

”Intuitiivisen näkemisen kurssi oli tärkeä sysäys eteenpäin tällä henkisellä matkallani. Jokainen meditointi on uskomattoman tehokas; konkreettisesti tunsin vanhojen taakkojen putoavan harteilta, aloin jälleen huomta arjessa intuition selkeän vahvistumisen ja kolmannen silmän aktivoitumisen. Koen meditaatiot erittäin hoitavina, puhdistavina ja omaa värähtelyä kohottavina. Jo pelkästään Mervin ääni ja tapa puhua saavat aikaan positiivista värähtelyä. Tämän kurssin meditaatioita teen tasaisin väliajoin, että intuitio pysyy aktiivisena ja vahvistuu.” Kati

"Kurssi ei ole pelkästään herkistymistä - se on matka omaan itseen, poluille, joita sielustaan ei tiennyt löytyvän. Siinä supistuu ja laajentuu, ihmettelyn silmät avautuvat. Aina uudelleen menen asioihin, joiden verhot alkoivat pienessä ilmavirrassa heilahdella. Tiedän hakevani jotain laajaa ja syvää. Kaikkeen tähän, ja paljon enempään Mervi johdatteli lempeän varmasti, luotettavasti, rakentaen ilmapiirin, joka turvallisesti vie tielle, jota eteenpäin on määrämme kulkea. Johdatus toi minut tähän ja siitä olen universumille ikuisesti kiitollinen. Kiitos Mervi, oli kiva löytää polku eteenpäin! Nyt odotan, milloin se avautuu stradaksi..."  Helena

"Satuin "vahingossa" löytämään Mervin intuitiivisen kurssi mainoksen netistä . Jälkeenpäin ajateltuna vahingo olikin niin tarkoitettu minulle. Tuo kurssi avasi ihan uuden maailman mulle, selvitti paljon asioita mitä olin pitkään miettinyt itsekseni . Olin tosi "maissa" noihin aikoihin ja on paljolti tämän kaiken ansiota että sain itseni sieltä "suosta" nostettua ja aloin ymmärtää miksi käyn näitä vaikeuksia läpi. Mervin maanläheinen opastus on ihan parasta ja Höyhenet polulla -kirja on todella lukemisen arvoinen, sellainen kirja jota ei malta kädestään laskea. Bonuksena tuli ihana ryhmä sielunsiskoja ja kaikkien heidän täysi tuki asiassa kun asiassa voi ryhmässä puhua ja saa tukea. Tiivistettynä, paras kurssi mihin olen osallistunut. Eipä voi kun kiittää Merviä ja sitä että hän tällä matkalla opastaa ja tukee." Sari

"Se Mervi sinun maaginen ääni on paras!" Ulle

Tervetuloa mukaan kehittymään kanssani!

Kurssin hinta 89e (sis. alv. 24%)

Kertamaksu pankkitunnuksilla 89€