Kun yhteytesi sieluusi on puhdas ja avoin, ihmeitä alkaa tapahtua. Ihmeet eivät tapahdu, koska sinä tahdot niin. Ne eivät tapahdu, koska sinä toivot niin. Ne eivät tapahdu, koska sinä manifestoit niin.

Ihmeet  tapahtuvat, kun olet valmis vastaanottamaan ne. Ne tapahtuvat, kun sinussa on avautunut niille tilaa.

Et enää estä energian virtaamista peloillasi, vaan linjaat odotuksesi universaalin energian kanssa. Annat korkeampien voimien auttaa sinua sielunsopimuksesi täyttymisessä. Niin et olekaan enää tyhjä, erillinen fyysinen olento. Olet kanava, jonka kautta rakkaus ja valo virtaavat maailmaan.

Kirjoitin nuo ylläolevat sanat kirjaani ”Höyhenet polullani” vuonna 2015. Nuo sanat kiteyttävät hyvin sen mistä kanavoinnissa on kysymys. Kanavointi ei ole vain harvojen ja valittujen etuoikeus. Jokaisen on mahdollista lähteä avaamaan ja vahvistamaan yhteyttään rakkauteen ja valoon.

Kanavoinnin energia on rakkauden energiaa. Mitä enemmän avaudut rakkaudelle, sitä enemmän kanavasi avautuu. Mitä enemmän kanavasi avautuu, sitä enemmän selväaistisi herkistyvät.  Aurasi ja chakrojesi energia laajenee sekä intuitiivinen yhteytesi syvenee.

Kanavointi auttaa sinua ymmärtämään omaa sielunpolkuasi ja sielusi oppiläksyjä. Ymmärtämisen ja hyväksymisen kautta sinulle avautuu mahdollisuus anteeksiantamiseen ja sielun eheytymiseen.

Kanavointi on korkeammin värähtelevän energian välittämistä ja muuttamista sellaiseen muotoon, jotta siitä on apua täällä maan päällä. Kanavointi voi siten olla viestin välitystä tai parantavan energian kanavana olemista. Kanavoinnissa voidaan vastaanottaa tietoa korkeimmalta minältä, henkioppailta, enkeleiltä tai muilta korkeamman energianvärähtelyn muodossa olevilta. Kanavoinnissa voidaan olla yhteydessä kaiken olevaisen kanssa. Voit nimittää tuota voimaa alkulähteeksi, universaaliksi energiaksi, kosmokseksi tai vaikka Korkeimmaksi voimaksi. Tuo voima on alati ympärillämme oleva energiakenttä, joka vastaa jokaiseen ajatukseemme, tunteeseemme ja tekoomme.

Jokainen ottaa tietoa vastaan omalla tavallaan sen mukaan mikä selväaisteista on hallitsevin. Tieto ”maadoitetaan” selväaisteissa selväkielelle erilaisen ilmaisun kautta (puhe, laulu, kirjoittaminen, maalaaminen tms.) tai se kanavoidaan parantavana energiana esimerkiksi käsien kautta.

Tämä kanavoinnin oppikurssi on sekoitus teoriaa ja käytännön meditatiivista harjoittelua. Annan sinulle runsaasti työkaluja itsenäiseen harjoitteluun ohjattujen meditaatioiden muodossa. Pariharjoittelua tällä kurssilla ei ole. Haluan, että syvennyt vain ja ainoastaan oman yhteytesi avaamiseen ja vahvistamiseen. Haluan johdattaa sinut oman sielusi tietouden ääreen. Avaat omaa henkistä polkuasi ja yhteyttäsi rakkauden valoon.

 

Johdatan kurssilla seuraavia askeleita pitkin:

Moduuli Yksi: Kanavointi ja tietoisuuden eri tasot

Miksi kanavointi on iso osa henkistä kehitystä.

Miksi meidän tulee tiedostaa oma sielu ja sen sanoma arkipäivässä.

Miten voimme tietoisesti auttaa itseämme hiljentymällä.

Moduuli Kaksi: Auran ja chakraenergian avaaminen

Miksi henkisessä kehityksessä auran ja chakraenergian värähtelytason laajentaminen on tärkeää.

Miksi sanotaan, että rakkauden energia on se portti, jonka kautta opimme tuntemaan sielumme energian.

Miten voin itse vaikuttaa omaan energiaani ja nostaa sen värähtelytasoa.

Moduuli Kolme: Sieluntähtichakra ja korkeimman minän kanavointi

Mikä on korkein minä ja miten tiedostan sen johdatuksen.

Jos intuitioni on korkeimman minäni ääni,  miten tunnistan intuitioni.

Miten avaan sieluntähtichakrani energiaa, jotta luon linkin universaaliin energiaan.

Moduuli Neljä: Henkimaailman kanavointi

Keitä ovat he, jotka haluavat auttaa meitä täällä maan päällä.

Miten vahvistat yhteyttäsi henkioppaaseesi, enkeleihin ja muihin rakkauden korkeavärähteisessä olomuodossa oleviin henkimaailman auttajiin.

Moduuli Viisi: Sielutietoisuuden kanavointi eli akaasiset aikakirjat

Mitä ovat akaasiset aikakirjat.

Onko jonnekin universumissa tallennettuna astraalitason energian muodossa kooste kaikkien sielujen ajatuksista, tapahtumista ja tunteista.

Miksi akaasisten aikakirjojen kohdalla puhutaan pyhistä rukouksista.

Moduuli Kuusi: Luomisvoiman kanavointi

Mikä on tämä kruunuchakrasta alaspäin virtaava energiavirta, jota myös Avatar-energiaksi kutsutaan.

Miksi kanavoinnissa on tärkeää tiedostaa chakroja pitkin ylöspäin virtaava vapautumisen virtaus ja alaspäin virtaava luomisen energia.

Miksi chakrat ovat tärkeät kanavoinnissa. (Huom. Jos olet ollut Chakrat – sielunpeilit kurssillani, avaan siellä sydänchakran kohdalla tätä luomisvoiman virtausta)

 

Kurssi alkaa 30.3. 2019 ja kestää 10 viikkoa. Tämä on matka kanavointiin, joka kannattaa kokea. Opetukseni on lämpimän maanläheistä. Avaan käsitteet helposti ymmärrettäviksi oman kokemukseni sydänäänellä. Emme tee teorioilla ja hienoilla termeillä yhtään mitään, jos emme osaa niitä käyttää tässä fyysisessä elämässämme.

Opetus tapahtuu livenä netissä joka toinen lauantai. Ei hätää, jos et ehdi aina paikalle. Saat videotallenteen, jonka voit katsoa myöhemmin. Voit jopa tallentaa sen omalle laitteellesi. Voit siten käydä kurssia myös omaan tahtiisi.  Jokaiseen moduuliin kuuluu yksi tai kaksi ohjattua meditaatiota. Lisäksi saat bonuksena moduuleihin liittyvää perusmateriaalia Intuiviivinen näkeminen -kurssiltani.

Kurssin EARLYBIRD hinta kertamaksuna 288e tai osissa 3 x 96e.

Earlybird-hinta voimassa 25.3. 2019 saakka.
Kurssin normaalihinta 348e kertamaksuna tai osissa 3 x 116e.
Ilmoittautumiset osoitteeseen info@mervi-bergstrom.com

Paluupostissa saat vahvistuksen ja kurssitiedot sähköpostiisi.