Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Menneet elämät -nettiseminaari

20/10/2019 @ 18:00 - 20:00

Tervetuloa tutustumaan menneisiin elämiin sunnuntaina 20.10. 2019 klo 18 – 20.

Mitä on sielunvaellus? Mistä tiedät, että olet elänyt aikaisemmin? Mitä ovat sielun oppiläksyt? Entä sielunkumppani ja kaksoisliekki?

Jälleensyntyminen on mielenkiintoinen aihealue. Henkiselle etsijälle omiin menneisiin elämiin tutustuminen saattaa avata monta tämän elämän solmua. Menneistä elämistä loytyvät niin syyt tämän elämän teemoihin kuin piilevät lahjat ja kyvyt. Kuka olet ollut ja missä olet ollut? Ehkä olet saanut aistimuksia unissa tai meditaatioiden aikana spontaanisti. Ehkä olet kokenut deja vue -elämyksiä. Tai ehkä sinulla on aina ollut kiinnostus johonkin tiettyyn kulttuuriin tai aikakauteen.

Seminaarin informatiivisen osuuden jälkeen ohjaan yhteisen menneiden elämien meditaation. Nyt sinulle avautuu mahdollisuus palata johonkin onnelliseen menneiden elämien muistoon. Aikaisemmin seminaariin osallistuneet kertovat kokemuksensa olleen voimaannuttavan rakkaudellinen.

Seminaari tapahtuu Zoom-palvelimen kautta. Ilmoittautuessasi saat s-postiisi maksuohjeet ja lähempänä ajankohtaa ohjeet siihen miten voit kirjautua Zoomiin. Jos haluat osallistua, mutta ajankohta on huono, voit katsoa lähetyksestä jäävän videotallenteen silloin, kun se sinulle sopii. Saat meditaation myos erillisenä äänitteenä, jonka voit tallentaa omalle laitteellesi.

Seminaarin hinta on 50e.

Ilmoittautumiset s-postilla osoitteeseen mervi@mervi-bergstrom.com viimeistään 15.10. mennessä. Paikkoja rajoitetusti.

Tiedot

Päivämäärä:
20/10/2019
Aika:
18:00 - 20:00