Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Intuitiivinen itsetunto -verkkoseminaarit

toukokuu 26 @ 19:00 - kesäkuu 9 @ 19:00

Syntyessämme tänne yhteytemme sieluumme on puhdas. Kehityksen ja kasvamisen myötä tuo intuitiivinen herkkyys katoaa. Työnnämme kuudennen aistimme, intuition, jonnekin taka-alalle, koska emme osaa tulkita sen ääntä.

Ja kuitenkin, meissä on osa jumaluutta, joka pyrkii vapaaksi. Ja vapaaksi sen on päästävä, koska se ei voi hyvin haavoittuneen egon sille rakentamassa vankilassa.

Olet tullut tänne maan päälle elämään hyvää elämää. Tuohon elämään ei kuulu itsensä aliarvioiminen ja alistaminen. Sielusi ei halua häpeillä. Sielusi haluaa, se vaatii, että elät juuri niin täysillä panoksilla ja juuri niin rehevästi kuin on sielusi tarkoitus. Oli elämä lyhyt tai pitkä, jokaisen hetken on oltava sielunmakuista elämää.

Intuitiosta ei ole mitään apua, jos ihminen pelkää seurata sen ohjausta. Korkein henkimaailman ohjauskaan ei pääse toteutumaan maan päällä, jos ihminen ei uskalla toimia ohjauksen mukaan. Toimintaan tarvitaan lujaa luottamusta omaan itseen ja omiin kykyihin. Vahva itsetunto on siten se perusta, jolle rakennamme intuitiivisen minuuden.

Mutta miten muutamme negatiiviset, arvottomuuden tunteesta juurensa juontavat riittämättomyyden, rajattomuuden, rohkeuden puutteen ajatukset ja uskomukset omaan itseen luottavaksi vahvaksi itsetunnoksi, jotta uskallamme olla aidosti oma itsemme? Mitä voimme tehdä, jotta emme sabotoi elämäämme negatiivisella itsepuheella ja uskon puutteella?

Näihin kysymyksiin lähden vastaamaan kaksiosaisessa Intuitiivinen itsetunto -verkkoseminaarissani 26.5. ja 9.6. 2020.

Seminaarit ovat osa laajempaa Soul Talk – Sielun luentosarjaani, jossa otan käsittelyyn erilaisia henkisyyteen liittyviä teemoja

Tässä ensimmäisessä sarjan avaavassa Intuitiivinen itsetunto -valmennuksessani avaan sinulle tietoisen mielen ja intuitiivisen alitajunnan yhteyttä. Puhumme uskomuksista ja siitä miten voit muuttaa negatiiviset ajatusmallisi vahvistaviksi intentioiksi.

Opetan sinulle miten voit käyttää itsehypnoosia vahvistamaan minäkuvaasi, intentioitasi ja itsetuntoasi.

Intuitiivinen itsetunto -seminaarit ovat tiistaisin 26.5. ja 9.6. klo 19.00 – 20.30 Zoom-webinaareina. Seminaareista jää videotallenne.

Kahden verkkoseminaarin hinta on yhteensä 49e.

Ilmoittautumiset mervi@mervi-bergstrom.com

Tiedot

Alkaa:
toukokuu 26 @ 19:00
Loppuu:
kesäkuu 9 @ 19:00