Hypnoosihoidolla hyvempi mieli

Mitä ovat hypnoterapia ja hypnoosi?

Hypnoosi on luonnollinen rentoutuneisuuden tila. Se on päiväunen omainen tila ollessasi lämpimän peiton alla puolihorroksessa.  Se on myös erittäin fokusoituneen tekemisen tila, jossa mieli on täysin keskittynyt käsillä olevaan tehtävään.

Hypnoosissa ei siis ole mitään outoa tai mystistä. Tuohon tietoisuuden tilaan voi päästä kuuntelemalla rentouttavaa ohjattua meditaatiota tai kaunista musiikkia. Kehon rentoutuessa ajatteleva, tietoinen mielikin rentoutuu.

Tietoisen mielen rentoutuessa, tiedostamaton mieli eli alitajunta herkistyy. Siten hypnoositilan aikana hoitaja voi antaa hoidettavan alitajunnalle voimaannuttavia ehdotuksia eli suggestioita, joilla pyritään saamaan aikaan positiivista muutosta ajatuksiin ja uskomuksiin.

Hypnoosi on turvallista

Hypnoosissa ei voida antaa mitään sellaista suggestiota, jota hoidettava ei hyväksy. Hypnoosin aikana hoidettava on täysin tietoinen ympäristöstään. Hän voi avata silmänsä milloin haluaa. Hypnoosiin ei voi jäädä. Siitä palaa luonnollisesti arkitodellisuuteen aivan samoin kuin lyhyiltä torkuiltakin.

Hypnoosi auttaa stressiin, unettomuuteen, keskittymiskyvyn puutteeseen ja jännitystiloihin. Hypnoosista on apua pelkoihin ja pahoihin tapoihin. Elämäntapamuutosta haluavalle hypnoosilla voidaan vahvistaa motivaatiota liikkumiseen ja terveellisen ruokavalion noudattamiseen.

Miten voin auttaa sinua?

Hypnoterapiassa voin lähteä kanssasi muuttamaan negatiivisia ajatuksiasi ja uskomuksiasi muuttamalla negatiivisen positiiviseksi suggestioilla.

Voin vahvistaa itseluottamustasi, motivaatiotasi ja itsetuntoasi.

Mikä tahansa sinun tilanteesi tai ongelmasi on, ole hyvä ja ota yhteyttä. Tarjoan puolen tunnin ilmaisen konsultaation, jonka aikana voin selvittää miten voin auttaa sinua. Konsultaatio/terapia tapahtuu joko Skypen, Facebook messengerin tai Zoom-palvelun kautta.

Hypnoterapia 80e/60 min. hoitokerta

Koulutus:

  • Hypnotherapy Practitioner Diploma (National Council For Hypnotherapy)
  • Advanced Certificate in Hypnotherapy with Past Life Regression
  • Certificate in Hypnotherapy Regression for Trauma Resolution
  • Professional Between Lives & Beyond Regression Diploma
  • Diploma in NLP, Certificate in EFT
  • Certificate in Discursive Empowerment
  • Spiritual Healing, The Healing Trust
  • BA (Hons), Busines Studies (Sheffield Hallam University)

Kuulun Englannin The General Hypnotherapy Register –järjestöön