Höyhenet polullani e-kirja

Kirjani on rehellinen ja raadollinen näkijän tarina. Se on henkisen etsijän tarina.

Se on tarina siitä miten yhteyteni avautui ja mitä sitten tapahtui.

Kirjani sisältää runsaasti meditaatioita ja sopii siten käsikirjaksi jokaiselle henkiselle etsijälle. Kerron kirjassani henkioppaista, menneistä elämistä ja merkkien merkityksestä. Tutustutan sinut chakroihin eli kehon energiakeskuksiin. Jokaisen luvun lopusta löydät luvun aiheeseen liittyvän harjoituksen tai meditaation. Niiden tarkoituksena on auttaa sinua avaamaan omaa yhteyttäsi.

Kirjan keskeisenä teemana ovat henkisen kehityksen esteet eli tunnelukot. Ne ovat niitä käsittelemättömiä tunteita, jotka olemme haudanneet energiakehoomme. Ne estävät henkikehon energian vapaan virtauksen. Ne aiheuttavat fyysistä, emotionaalista, mentaalista ja henkistä pahoinvointia. Lähestyn tunnelukkoja holistisesti henkisestä ja energeettisestä näkökulmasta.

Kirjoitan rakkauden ja valon merkityksestä.  Siitä miten meille jokaiselle on annettu voima lähteä luomaan näköistämme elämää riippumatta siitä, mitä meille on sielun vaelluksemme aikana tapahtunut.

Kirjani on pdf-tiedostona Campwiren alustalla. Tilattuasi kirjan saat heti Campwirelta vahvistuspostin, jossa on ohjeet siihen miten voit kirjautua lukemaan/tallentamaan kirjan.

Kirjaa ei ole saatavissa kovakantisena.

Lue kirjani arvostelu tästä.

 

 

 

Osta nyt 19,50€