Chakrat ovat sielun peilit. Sielun elämä jättää jälkensä henkikehon energiaan. Käsittelemättömät tunteet ja negatiiviset uskomukset tukkivat kehon energiakeskusten energiaa. Energia ei pääse virtaamaan vapaasti ja se aiheuttaa fyysistä, mentaalista, emotionaalista ja henkistä epätasapainoa. Chakrat ovat niin sanotusti epätasapainossa.

Tulimme tänne maan päälle ilmentämään rakkauden ja valon voimaa. Tuo voima on luomisvoimaa.

Henkisen kasvun tarkoituksena on siten poistaa kaikki ne esteet, jotka estävät tuon voiman virtaamisen kauttamme. Nuo esteet ovat negatiivisia ajatusmalleja, uskomuksia ja käsittelemättömien tunteiden aiheuttamia tukoksia.  Kun tulemme tietoiseksi siitä mikä meitä estää ja puhdistamme chakraenergiamme, vapautamme meissä olevan sielun potentiaalin. Lähdemme luomaan oman näköistämme elämää. Emme enää pelon energialla hakien hyväksyntää ulkopuolelta, vaan rohkeasti seuraten intuition ääntä.

Muutos ei siten tule ulkopuolelta, vaan se tapahtuu meissä sisäisesti. Se on transformaatio, jossa löydämme takaisin siihen lapsenomaiseen maagiseen, mystiseen, ilon ja onnellisuuden tunteeseen, jolla linjaamme energiamme universaalin luomisvoiman energian kanssa.

Muutos on palaamista takaisin hyväksyvän läsnäolon tilaan, jossa kaikki on mahdollista. Tilaan, jossa ihmeet tapahtuvat.

Tällä Chakrat ja luomisvoima -kurssillani ohjaan ylhäältä alaspäin kulkevaa ns. Avatar eli Manifestoinnin energiapolkua pitkin kruunuchakrasta alaspäin juurichakraan saakka.

Tätä alaspäin virtaavaa luomisvoiman energian virtausta kutsutaan vanhoissa, sanskriitin kielisissä chakrakirjoituksissa nimellä avatāra ja se tarkoittaa jumalan, sielun ilmentymää fyysisessä kehossa maan päällä.

Tämä on se kuinka intuitiivisesti vastaanotamme inspiraatiota, ideoita ja johdatusta ylemmissä chakroissa. Miten hyvin tai huonosti tulkitsemme intuitiotamme, riippuu siitä minkälaisia esteitä luomisvoiman virtaus kohtaa polullaan chakroja alaspäin. Suurimmat alitajuiset esteet löytyvät alimmista chakroista ja siksi tällä kurssilla käsittelemme ne viimeiseksi.

Kurssi sopii erinomaisen hyvin jokaiselle, joka on kiinnostunut manifestoinnista, kanavoinnista ja henkisestä kasvusta.

Kurssillani ohjaan sinut chakrojesi esittämien mahdollisuuksien ja haasteiden kautta tutustumaan sinuun itseesi. Mietit sitä mitä sinä haluat. Mikä tekee sinut onnelliseksi. Kirjoitat päiväkirjaasi mietteitäsi. Hiljennyt ohjattuen meditaatioideni ääreen puhdistamaan chakraenergiaasi. Rauhoitut avaamaan intuitiivista yhteyttäsi. Tulet tietoisemmaksi siitä kuka sinä ihan oikeasti olet.

Kurssi on jaettu kuuteen moduuliin. Kurssin jokaiseen moduuliin sisältyy noin 3 tuntia kestävä webinaari, josta jää videotallenne. Jos et aina ehdi mukaan livelähetykseen, voit katsoa tallenteen silloin, kun sinulle sopii.

Jokaiseen moduuliin kuuluu myös meditaatioäänitteet ja tehtäviä . Kaikki meditaatiot jäävät omaksesi kurssin jälkeen.

Kurssi alkaa lauantaina 29.8. ja kestää kuusi kuukautta.

Seuraavat opetuspäivät ovat lauantaisin 26.9., 24.10., 21.11., 19.12. ja 16.1. 2021.

Kurssin moduulit:

1. Kruunuchakra ja kolmassilmächakra

Intuition, visualisoinnin ja intention voima.
Miten avaat ja vahvistat intuitiivista yhteyttäsi?

2. Kurkkuchakra

Alitajuiset negatiiviset uskomukset karman filtterinä.
Miten muutat rajoittavat uskomukset vahvistaviksi intentioiksi?

3. Sydänchakra

Vetovoiman laki ja rakkauden energia.
Miten magnetisoit unelmasi sydänchakrasi energialla?

4. Solar plexus

Kumpi ohjaa? Ego vai intuitiivinen itsetunto.
Oman voiman keskus eli miten vahvistat itsetuntoasi, jotta unelmasi eivät jää haaveiksi?

5. Sakraalichakra

Tunteiden parantava voima
Elämästä nauttiminen eli miten irtipäästät negatiivista tunteista?

6. Juurichakra

Läsnäolon ja hyväksymisen voima
Miten vapaudut sinua estävistä peloista ja manifestoit rahaa?

Tervetuloa kurssilleni, jos syventävä chakratyö ohjauksessani kiinnostaa.

Kurssin hinta on 450e. Kurssin voi maksaa osissa 6 x 75e.

Ilmoittautumiset s-postilla osoitteeseen mervi@mervi-bergstrom.com