Chakrat ovat sielun peilit. Sielun elämä jättää jälkensä henkikehon energiaan. Käsittelemättömät tunteet ja negatiiviset uskomukset tukkivat kehon energiakeskusten energiaa. Energia ei pääse virtaamaan vapaasti ja se aiheuttaa fyysistä, mentaalista, emotionaalista ja henkistä epätasapainoa.

Tulimme tänne maan päälle ilmentämään rakkauden ja valon voimaa. Henkisen kasvun tarkoituksena on siten poistaa kaikki ne esteet, jotka estävät tuon voiman virtaamisen kauttamme, jotta voimme elää runsaampaa, vapaampaa ja tasapainoisempaa elämää fyysisessä kehossamme. Jotta kehomme, mielemme ja sielumme voi hyvin.

Tällä uusimmalla Chakrat ja luomisvoima -kurssillani ohjaan ylhäältä alaspäin kulkevaa ns. Avatar eli Manifestoinnin energiapolkua pitkin kruunuchakrasta alaspäin juurichakraan saakka.

Tätä alaspäin virtaavaa luomisvoiman energian virtausta kutsutaan vanhoissa, sanskriitin kielisissä chakrakirjoituksissa nimellä avatāra ja se tarkoittaa jumalan, sielun ilmentymää fyysisessä kehossa maan päällä. Tämä on se kuinka avaaamme ja vahvistamme intuitiivista yhteyttämme korkeampaan energiaan.  Tämä on se kuinka ns. linjaamme energiamme universaalin energian kanssa, jotta se voi vapaasti virrata kehomme energiakeskusten kautta.

Kurssillani ohjaan sinut sielusi anatomian - chakrojesi - kautta tutustumaan chakroihisi. Tutkiskelet itseäsi. Kirjoitat päiväkirjaasi mietteitäsi. Meditoit ohjattuen meditaatioideni ääressä. Hiljennyt avaamaan intuitiivista yhteyttäsi. Mietiskelet sitä mikä tekee sinut onnelliseksi.

Mitä sinä haluat elämältä ja miten aiot tehdä unelmistasi totta. Mikä sinua estää toteuttamasta haaveesi? Miten voit irtipäästää kahlitsevista alitajuisista uskomuksista  ja käsittelemättömistä tunteista. Kuinka voit vahvistaa itsetuntoasi, jotta löydät omat rajat ja oman voimakeskuksesi.

Kurssi sopii erinomaisen hyvin jokaiselle, joka on kiinnostunut manifestoinnista, kanavoinnista ja henkisestä kasvusta. Kurssini on syventävä, avaava ja laajentava matka omaan chakraenergiaan. Chakra chakralta avaat oman mielesi, tunteidesi ja sielusi lukkoja. Chakra chakralta menet syvemmälle siihen kuka sinä ihan oikeasti olet. Alat tiedostaa oman pyhimmän olemuksesi. Oman sielusi yhteyden.

Kurssin moduulit:
1. Kruunuchakra ja kolmassilmächakra

Intuition, visualisoinnin ja intention voima.
Miten avaat ja vahvistat intuitiivista yhteyttäsi ja linjaat energiasi universaalin energian kanssa.

2. Kurkkuchakra

Alitajuiset negatiiviset uskomukset karman filtterinä.
Miten muutat rajoittavat uskomukset vahvistaviksi intentioiksi?

3. Sydänchakra

Vetovoiman laki ja rakkauden energia.
Miten magnetisoit unelmasi sydänchakrasi energialla?

4. Solar plexus

Kumpi ohjaa? Ego vai intuitiivinen itsetunto.
Oman voiman keskus eli miten vahvistat itsetuntoasi, jotta unelmasi eivät jää haaveiksi?

5. Sakraalichakra

Tunteiden parantava voima
Elämästä nauttiminen eli miten irtipäästät elämän energiaasi blokkaavista negatiivista tunteista?

6. Juurichakra

Läsnäolon ja hyväksymisen voima
Miten vapaudut sinua estävistä peloista?

Kurssi alkaa lauantaina 25.4. ja kestää kuusi kuukautta.

Kurssin jokaiseen moduuliin sisältyy noin 3 tuntia kestävä webinaari, josta jää videotallenne. Jos et aina ehdi mukaan livelähetykseen, voit katsoa tallenteen silloin, kun sinulle sopii. Tallenteet ovat voimassa koko kurssin ajan.

Jokaiseen moduuliin kuuluu myös meditaatioäänitteet ja tehtäviä . Kaikki meditaatiot jäävät omaksesi kurssin jälkeen.

Kurssin hinta on 450e. Kurssin voi maksaa osissa 6 x 75e.

Ilmoittautumiset s-postilla osoitteeseen mervi@mervi-bergstrom.com