Toistuuko elämässäsi tietty kaava joko ihmissuhteissa tai raha-asioissa? Oletko koskaan ajatellut, että fyysiset oireet kuten päänsärky, niskajumi tai toistuvat flunssat voisivatkin johtua kehon energiakeskuksiisi lukkiutuneista käsittelemättömistä tunteista, tunnelukoistasi?

Mitä negatiivisia tunteita ja henkistä pahoinvointia sinä kannat kehossasi? Mikä tukkii kehosi energiakeskusten eli chakrojen energian luonnollisen virtaamisen?

Energeettinen tunnelukko on tunne, joka on hautautunut ihmisen energiaan. Se voi juontaa juurensa jostain lapsuuden tapahtumasta tai jopa edellisestä elämästä. Kun kyseessä on edellisestä elämästä tähän elämään siirtynyt tunnelukko, puhun karmallisesta tunnelukosta. Kyse on siten aina sielun kehityksestä. Siitä mitä olemme tulleet tänne oppimaan sieluina fyysisessä kehossa. Voisi oikeastaan sanoa, että chakrojen energiaan lukkiutuneet negatiiviset tunteet ovat sielun oppiläksyjä. (Lue lisää chakroista blogipostissani.)

Kurssini teemana on chakrojen energiaa tukkivien tunnelukkojen tiedostaminen.

Tulet tietoiseksi siitä, mitkä tunteet ja uskomukset tukkivat energiaasi. Puhdistat chakroissasi olevia tunnetaakkoja vahvistaen energian virtausta. Hiljennyt oman itsesi ääreen opettelemalla olemaan läsnä tässä hetkessä.

Miksi chakratyö? Mitä hyötyä siitä on sinulle?

Voimme aina lähestyä kehoamme kuuntelemalla sitä. Mitä se yrittää meille kertoa? Mitä kertoo niskajumimme, pääkipumme, kivuliaat nivelet, sydämentykytykset? Ovatko ne oireita kangistuneista elämänasenteista, liiasta stressistä, pelosta tehdä päätöksiä, ahdistuksesta vai jostain muusta? Mitä on  hautautuneena energiaasi?

Tällä voimaannuttavalla yhdeksän viikkoa kestävällä verkkokurssillani tutustut chakrojesi mystiseen maailmaan.  Meditaativisen chakratyöskentelyni avulla lähdet avaamaan ja vapauttamaan energeettisiä tunnelukkoja. Tasapainotat energiaasi ja lisäät ymmärrystä omista tunnetiloistasi.

Jokaisella viikolla esittelen vuorossa olevan chakran teeman. Lisäksi saat tekstiosuuden, meditaation ja harjoituksia. Mitään suorituspaineita ei ole. Voit edetä omaan tahtiisi silloin kun sinulla on aikaa. Kaikki äänitteet jäävät käytettäväksesi kurssin jälkeenkin.

Viikko 1. Kurssin esittely

Mitä ovat chakrat? Mitä ovat tunnelukot ja mistä ne tulevat?

Viikko 2. Juurichakra

Mitkä ovat sinun suurimmat pelkosi?

Viikko 3. Sakraalichakra

Mitkä tunteet estävät luonnollisen seksuualienergiasi virtauksen?

Viikko 4. Solar plexus

Miksi annat oman voimasi pois?

Viikko 5. Sydänchakra

Miksi rakkaus on niin vaikeaa?

Viikko 6. Kurkkuchakra

Miten oman äänesi vaientaminen manifestoituu kurkun alueella?

Viikko 7. Kolmassilmächakra

Miten tunnistat intuitiosi?

Viikko 8. Kruunuchakra

Mikä estää henkisen yhteytesi?

Viikko 9. Sieluntähtichakra

Mitä sielusi haluaa sinulle kertoa?

Mitä kurssistani sanotaan:

”Olen monenmoisilla kursseilla käynyt, mutta koko sydämestä lämmöllä suosittelen Mervin chakrakurssia. Jokaisen chakran kohdalla saa kuunnella ensiksi perustietoa chakrasta, joka auttaa ymmärtämään chakran toiminta periaatetta paremmin, ymmärtämään itseään paremmin. Sen jälkeen chakrameditaatio, joka aukaisee huikean sisäisen tutkimusmatkan omaan itseensä. Mervin rauhallinen ja selkeä ääni johdattaa nopeasti ja varmasti meditatiiviseen tilaan, jonne muutoin on usein itsellä vaikea päästä. Kurssilla pureudutaan hyvin perusasiaan ja siitä on turhat kikkailut ja täytelauseet jätetty pois. Äänitteiden kuuntelu kestää useammankin kuuntelukerran, niihin ei kyllästy. Kiitos Mervi kun johdatit upealla matkalla chakrojen syvälliseen maailmaan, jos luulin tietäväni paljon, mutta tiesinkin vain pintaraapaisun verran.”

”Kurssi oli aivan mahtava. Oli mukava kuunnella ensin esittely kyseisestä chakrasta ja sen jälkeen kuunnella chakrameditaatio joka auttoi menemään todella pintaa syvemmälle. Meditaation jälkeen joka kerta aivan mahtava olo. Viikon väli oli sopivan mittainen tutustua chakroihin.”

”Olen vasta kurssin alussa, mutta täytyy kehua chakra-meditaatiota. Pari kertaa olen sitä vasta kuunnellut ja molempina kertoina olen humpsahtanut syvään (mitensenytsanotaan ) mediatiiviseen tilaan. Ja se, miten kerrot siinä kurssin alussa niistä chakroista, niin kyllä alkaa omat silmät avautumaan ja varmasti tulee tämän kurssin opit olemaan apuna energiahoidoissa.”

”Mervin chakrakurssi oli kuin turistibussimatka. Matka itseen. Sitä ei voi suorittaa vaan pitää hypätä kyytiin, laittaa kuulokkeet korville ja antaa sen viedä minne se on viedäkseen. Ei juosta nähtävyyksien perässä vaan annetaan niiden tulla eteesi. Myös niiden, jotka ei tunnu ihan niin mieluisilta. Kurssilla tulee sopivasti informatiivistä tietoa ja loput jää koettavaksi itsessäsi. Mervin rauhoittava ja luottamusta herättävä ääni on koko matkan mukanasi sekä esittelyiden että meditaatioiden aikana. Voit myös tehdä matkaa hop on-hop off tyylillä eli omaan tahtiin, osioihin palaten/siirtyen, jos tunnet sen itsessäsi tarpeelliseksi. Suosittelen tätä matkaa ihan jokaiselle.”

Tule sinäkin mukaan yhdeksän viikkoa kestävälle tutkimusmatkalle omaan itseesi. Voit aloittaa matkan nyt heti!

Kirjautuessasi kurssilleni, saat Campwiren kurssialustalta sähköpostin, jossa on ohjeet siihen miten pääset kurssialustalle tutustumaan ensimmäisen viikon ohjelmaan. Ilmoitukset seuraavien 8. viikon osioista tupsahtavat sähköpostiisi viikon välein.

 Kuka minä olen?

Olen intuitiivinen tunneterapeutti.  Olen koonnut tämän chakrakurssin oman kokemukseni ja sen kokemuksen pohjalta, joka on avautunut minulle terapia-asiakkaideni kautta. Useassa kohtaa opetukseni eroaa perinteisestä chakratietoudesta. Kokemukseni on, että chakrojen tukot ovat suurimmat esteet henkisen kehityksen tiellä. Olen kirjoittanut omasta henkisestä heräämisestäni kirjan Höyhenet polullani.

Tämän yhdeksän viikkoa kestävän tunnekehon energian lukkoihin luotaavaan kurssin hinta on 129e.

HUOM! Tämä kurssi on nyt suljettu.