Yleinen

Tarot-horoskooppi heinäkuu 2019

Heinäkuun 2019 tarot-horoskooppi. Olen nostanut kortit The Druid Craft Tarot -pakasta.

 Oinas – Maljojen 7

Kortissa punaiseen tunikaan pukeutunut nuori mies on nukahtanut lähteen edessä olevalle sammaleen peittämälle kivipaasille. Hänen vieressään on kultainen malja, joka on täynnä nestettä. Mies nukkuu eikä siten näe lähteen veden pintaan piirtyvän kuuden maljan kuvajaisen. Mitä mies uneksii?

Siinä missä ihmisen mielikuvitus ja rikas sisäinen elämä ovat loppumattomia luovuuden lähteitä, vaarana on elää liiaksi unessa. Kuten tuo kortin mies, sinäkin ehkä olet sulkenut silmäsi todellisuudelta. Et siten voi huomata kaikkia niitä mahdollisuuksia, jotka avautuvat eteesi. Tämä ei tarkoita sitä, että sinun tulisi luopua unelmistasi ja visioistasi. Kortti kehottaa sinua vain olemaan tietoinen siitä mikä on todellista ja mikä ei. Kuten tuo miehen vieressä oleva kultainen malja, sinullakin on jo olemassa omat ”kultaiset maljasi”. Jos liiaksi tavoittelet veden pintaan piirtyviä kuvajaisia, et koskaan muista vieressäsi olevan kultaisen maljasi elämän nestettä. Huomaa mitä sinulla jo on olemassa. Keskity maadoittumaan ja olemaan läsnä tässä hetkessä.

Kuukauden teema: Illuusio vai todellisuus?

 

Härkä – Hallitsijatar

Kortti sopii aivan täydellisesti tulevaan sadonkorjuun aikaan. Kortissa istuu valtaistuimellaan raskaana oleva nainen. Hän on äitimaa, hedelmällisyyden ja runsauden jumalatar. Hänen ympärilleen avautuu vehreä luonto. Nainen uittaa toista jalkaansa vieressä virtaavassa purossa. Vesi symboloi naisen luonnollista intuitiivista yhteyttä. Hänellä on sylissään yltäkylläisyyttä symboloimassa vehnälyhde ja hedelmiä pursuava runsauden sarvi, ”birlas”.

Perinteisesti tämä kortti liitetään avioliittoon, äitiyteen ja jopa raskaaksi tulemiseen. Kortissa on paljon fyysistä runsautta. Kortti ennakoi, ei vaan tulossa olevaa luonnon sadonkorjuun aikaa, vaan myös aikaa, jolloin voit niittää oman työsi satoa. Kortin sanomana on se kuinka sinunkin tulee antaa elämän virrata ja uskaltaa olla sen virrassa luonnollisen intuitiivisesti läsnä. Kortin virtaava puro symboloi intuitiivisuutta ja elämän energiaa. Se ei pysähdy. Se virtaa löytäen aina uusia reittejä ja kiertäen sen tielle nousevat esteet. Se on energia itse.

Hiljenny nauttimaan heinäkuun parantavasta voimasta ja luonnon vehreydestä. Luvassa on erittäin hedelmällinen sadonkorjuun aika fyysisellä sekä henkisellä tasolla. Kova työsi alkaa tuottaa nyt hedelmää.

Kuukauden teema: Runsaus, yltäkylläisyys

 

Kaksoset – Hirtetty mies

Alaston mies roikkuu pää alaspäin vanhan tammen oksasta. Vaikka hänen tilanteensa saattaa näyttää pikaisesti katsottuna hankalalta, tarkemmin korttia tutkittaessa herää kysymys siitä miten hän on itsensä tuohon asemaan saanut. Hänen toinen jalkansa on sievästi koukistettu aivan kuin hän harjoittelisi balettia. Miehen taakse avautuu puoliksi niitetty viljapelto. Ehkä mies on vapaaehtoisesti asettautunut puuhun saadakseen toisenlaisen näkökulman maailmaan ja tekemisiinsä.  

Kortin symboliikka on voimallista. Kortti kysyy sinulta sitä miten sinä olet vetäytynyt syrjään arjen touhuista ja tohinoista? Mitä sinulla on nyt tällä hetkellä sellaista, joka saa sinut hakemaan syvällisempää merkitystä asioille? Kortti kehottaa sinua tutkiskelemaan motiivejasi ja niiden tarkoitusperiä. Siinä missä elämä ja arki saattaa näyttääkin ihan toisenlaiselta katsottaessa sitä ylösalaisin, kohta voit irrottautua kahleistasi ja nauttia työsi tuloksista. Tämäkään aika ei kestä ikuisesti, vaikka nyt hetkellisesti oletkin halunnut hieman omaa rauhaa.

Kuukauden teema: Uusi näkökanta, uusi perspektiivi

 

Rapu – Lanttien ässä

Kortissa astuu karhu esiin kotiluolastaan. Yötaivaalla loistaa Otavan tähtikuvio. Etualalla on uuden alkua symboloiva koivu. Kortin maa eli lantti on kuvattu taivaalle mystisenä pentaakkelina. Se on kautta aikojen ollut druidien ja muiden pakanauskontojen symboli. Karhu voimaeläimenä edustaa ihmisessä heräävää omaa voimaa.

Lanttien ässä on erittäin suotuisa kortti, jos olet odottanut rahaan tai työhön liittyviä uutisia. Siinä missä saatamme tuskailla omien tekemisiemme, rahaan liittyvien huolien ja suunnitelmiemme kanssa, ässän ilmestyminen tarot-tulkintaan symboloi aina sitä miten voimme saada apua aivan odottamattomalta taholta. Kortti on siten yllätys, palkinto, lahja. Jotain sellaista, jota olet salaa toivonut, mutta jonka saamiseen et ole itsekään ihan täysin aina jaksanut uskoa. Verestä nyt kaikki salaisimmatkin haaveesi. Universumi kuulee sinua kyllä. Se on aina kuullut sinua ja se on valmis antamaan sinulle sen minkä eteen olet niin kovasti tehnyt töitä.

Kuukauden teema: Runsaus, palkinto

 

Leijona – Maljojen 2

Kortissa oleva pariskunta kohottaa rakkauden maljat toisilleen. He ovat juuri sitoutuneet toisilleen kelttiläisten ”handfasting” seremoniassa jossain pyhässä paikassa. Kortti on sielunkumppanin ja sitoumuksen kortti. Kortti heijastaa sitä ehdotonta luottamusta, joka syntyy kahden sielun välille heidän hyväksyessään itsensä ja toisensa juuri sellaisina kuin he ovat.

Luvassa on romantiikkaa, rakkautta ja palavaa intohimoa. Se kipinä mikä on kytenyt sisälläsi keväästä saakka, puhkeaa nyt täyteen loimuunsa. Voit nautiskella ja venytellä sen luomassa lämmössä kuin iso kissa konsanaan.  Vakituisessa parisuhteessa oleville kortti lupaa suhteeseen uutta syvyyttä ja rauhallisuutta. Jos et kuitenkaan ole vielä valmis asettumaan aloillesi, voit antaa itsellesi luvan nauttia kortin tuomasta jännityksestä ja antaa syksyn päättää mitä romanssillesi tapahtuu. Se mikä ehkä alkoi vain kevyenä kenttäromanssina, voi syventyä kahden sielun tasapainoiseksi elämänpoluksi. Kortti kehottaa sinua olemaan avoin elämän tarjoamille mahdollisuuksille. Ne eivät aina saavu juuri siinä muodossa kuin sinä olet ajatellut. Varaudu yllätyksiin ja nauti elämästä. 

Kuukauden teema: Romantiikka, intohimo, rakkaus

 

Neitsyt – Miekkojen 3

Kortissa on sydämen muotoisen kiven päälle asetettu kolme miekkaa nojaamaan takana olevaan vanhaan puuhun. Puussa on miekkojen kärkien kohdalla kolme reikää, jotka näyttävät jo kasvaneen melkein umpeen.

Huolimatta kortin sydänsurujen teemasta, miellän tämän kortin erittäin positiivisena. Kortti sopii hyvin tämän heinäkuun runsauden ja yltäkylläisyyden energian teemaan. Sinä voit, sinä pystyt, sinulla on nyt voima vihdoinkin päästää irti niistä haavoista ja taakasta, joita olet kantanut. Aivan kuin tuo kivapaasi ja sillä olevat miekat olisi alttari, johon voit nyt luoda viimeisen silmäyksen toteamalla sen mitä on ollut, mutta samalla antaen uudenlaisen, iloisen energian avautua sisimmässäsi.

Katso miten rohkea olet ollut. Huomaa miten valtavasti sinussa on voimaa. Miten kaunis ja puhdas on sydämesi kaiken sen jälkeen mitä se on joutunut kokemaan. Kuinka sinulla on voima parantua, eheytyä ja ennen kaikkea luoda itsellesi uusi elämä. Uusi polku, jota voit nyt lähteä kulkemaan jättäen tuon vanhan puun, kiven ja sillä lepäävät miekat menneisyyteen minne ne kuuluvat.

Kuukauden teema: Eheytyminen

 

Vaaka –  Sauvojen prinsessa

Kortissa on kuvattuna punatukkainen, oranssiin mekkoon pukeutunut nainen sauvansa kanssa. Hän on astumassa ylväästi eteenpäin. Hän on peloton, rohkea ja tietoinen omasta voimastaan. Perinteisessä tarot-pakassa hän on lähetti, viestintuoja. Hän voi siten symboloida kaikkea mikä liittyy viestintään, kommunikointiin tai uusiin projekteihin.

Kortti voi myös symboloida niitä piirteitä, jotka ovat tälle tulen prinsessalle ominaisia. Tämä prinsessa on eloisa, leikkisä, elämää rakastava nainen. Hänellä on halu menestyä ja halu olla esillä. Hän on peloton ja rohkea otteissaan. Sanavalmis ja lojaali ystävä. Millä tavalla sinä voisit vahvistaa näitä piirteitä itsessäsi antaen oman voiman tulla rohkeasti esiin?

Millä tavoin olet kenties tukahduttanut intohimosi ja luomisvoimasi? Antanut muiden ihmisten kertoa sinulle sen minkälainen olet. Muista, että ihmiset voivat sanoa niin monia eri asioita, mutta heidänkin näkemyksensä on vain se miten he näkevät maailman omien filttereidensä läpi. Pidä kiinni itsetunnostasi ja voimastasi tässä kuussa. Jos joku ärsyyntyy siitä, sano ”hui hai!” Astu rohkeasti eteenpäin tietoisena siitä kuka Sinä olet ja mitä Sinä haluat.

Kuukauden teema: Oma voima, persoonallisuus

 

Skorpioni – Ylipapitar

Kortissa tietäjänainen seisoo kahden kivipaasin välissä. Hänen takanaan taivaalla on  kasvavan kuun sirppi. Naisen on kohottanut kätensä ilmaan aivan kuin hän omalla voimallaan vetäisi kuun energiaa puoleensa. Minkälaisia loitsuja, taikoja hän mielessään tekee, sen tietää vain hän ja hänen edessään oleva vanha, nahkakantinen kirja.

Millä tavoin sinä voit olla nyt oman elämäsi ylipapitar? Miten sinä voit mielessäsi luoda oman todellisuutesi? Et tarvitse siihen paljon välineitä. Kun sanomme, että meissä on jo kaikki viisaus ja vastaukset löytyvät sisimmästämme, se on aivan totta. Sinun ei tarvitse muuta kuin hiljentyä oman itsesi ääreen kuuntelemaan intuitiotasi.

Hiljentyessäsi energiakenttäsi avautuu ja laajenee ja vaistomaisesti otat yhteyden universaaliin energiaan. Se mitä mieleesi visualisoit, se mitä mielessäsi ajattelet, on se mitä lähetät universumille energian muodossa. Universumi alkaa järjestellä asioita ja tilanteita puolestasi. Eteesi avautuu yllättäviä yhteensattumia ja mahdollisuuksia. Sinun tulee pitää mielesi avoimena tässä kuussa ja suhtautua noihin tapahtumiin avoimella mielellä.

Kuukauden teema: Luomisvoima

 

Jousimies – Oikeus

Kortissa istuu nainen kivipaasilla. Naisella on toisessa kädessään miekka ja toisessa kädessään vaaka. Hänen vieressään istuu pöllö, viisauden symboli ja kortin voimaeläin.

Kortin nouseminen sinulle rakas oinas ennakoi päätöksen tekoa. Aivan samoin kuin tuo kortin nainen, sinulta kysytään nyt oikeudenmukaisuutta ja sinun tulee harjoittaa oikeudenmukaisuutta. Pöllö voimaeläimenä kehottaa sinua luottamaan sisäiseen viisauteesi. Sinun tulee pyrkiä tarkastelemaan tilannetta kaikista eri näkökulmista. Nyt on parempi luottaa faktoihin kuin edetä tunteiden mukaan. Tunteesi saattavat helposti ohjata sinua itsekkääseen suuntaan, jossa ohitat muiden ihmisten toiveet ja tarpeet. Oikeudenmukaisuuden miekka voi sivaltaa, mutta sen sivalluksen on tapahduttava niin, että se ei satuta ketään. Se mikä on hyväksi sinulle, saattaa aiheuttaa epätasapainoa ympäristössäsi ja päinvastoin. Universaali energia hakee aina tasapainoa. Samalla tavoin sinun on haettava tasapainoa ja punnittava sanomisesi ja tekemisesi erittäin tarkkaan tässä kuussa.

Kuukauden teema: Reilu peli

 

Kauris – Miekkojen 9

Kortissa istuu päänsä käsiinsä haudannut nainen sängyssään. On yö ja hän ei saa joko nukuttua tai hän on herännyt pahasta unesta. Seinällä hänen takanaan ovat rivissä yhdeksän miekkaa. Kortti symboloi niitä elämän haastavia hetkiä, jolloin sydän suree. Tämä saattaa liittyä parisuhteeseen tai johonkin muuhun tapahtumaan, jossa on menetetty jotain itselle tärkeää.

Kortti ei niinkään kerro siitä mitä on tapahtunut, vaan siitä miten suhtaudumme tapahtuneeseen. Suurimmat taistelut käymme omassa mielessämme. Yön pimeimpinä hetkinä aamu on kaukana ja kaikki näyttää mustalta.

Siitäkin huolimatta, että kortin nainen on ikäänkuin luovuttanut, antanut periksi asettamalla miekkansa siistiin riviin seinälle, hän voi aamun tullen nousta ja ottaa nuo miekat käyttöön. Miekat symboloivat ihmisen ajatusten ja mielen voimaa.

Mikään tässä suuressa maailmakaikkeudessa ei kestä ikuisesti. Yötä seuraa uusi päivä. Elämän rytmi on syklinen. Tarrautumalla vanhaan, estät itseltäsi mahdollisuuden johonkin uuteen ja parempaan. Ole avoin.  

Kuukauden teema: Eheytyminen

 

Vesimies – Maljojen 5

Kortissa seisoo selin huppupäinen hahmo metsälammen rannalla. Hänen takanaan symbolein koristetulla kivipaasilla on kaksi maljaa. Paasin viereen nurmikolle on kaatunut kolme maljaa. Mitä on menetetty?

Kortti kehottaa sinua kääntämään huomiosi pois sellaisesta, jonka ehkä uskot menettäneesi. Tai se voi olla jotain sellaista, jonka uskot itseltäsi puuttuvan. Jos olet tuntenut olosi yksinäiseksi viime aikoina, muista, että et koskaan ole niin yksin kuin tunnet olevasi.

Jos sinun on ollut vaikeaa pyytää apua, sinua kehotetaan nyt miettimään sitä miksi haluat selvitä yksin. Muista, että elämme ystävällisessä ja rakkaudellisessa universumissa. Lähelläsi on sinusta välittäviä ihmisiä, joille hyvinvointisi merkitsee paljon. He ovat valmiita auttamaan sinua ja tekevät sen mielellään, jos vain annat heille siihen mahdollisuuden. Älä eristäydy maailmalta. Käänny rohkeasti elämää päin ja huomaa mitä kaikkea sillä on sinulle vielä tarjota.

Kuukauden teema: Voima

 

Kalat – Maagikko

”Niin alhaalla kuin ylhäällä” on tämän kortin sanoma. Maagikko on pakan shamaani. Hän on kanava tämän fyysisen maailman ja näkymättömän maailman välillä. Hänen taivaita tavoittelevassa kädessään on maagikon sauva. Hänen edessään kivellä hänen työkalunsa: miekka, malja, sauva ja pentaakkeli. Ne symboloivat niitä maallisia resursseja, jotka hänellä on käytössään.

Tämän kuukauden korteissa on jokaisella jossain muodossa tullut esille irtipäästäminen ja uuden luominen. Maagikon kohdalla nämä energiat moninkertaistuvat, koska nyt on kyseessä taituri, joka voi ajatuksiensa ja tunteidensa voimalla luoda oman todellisuutensa.

Kortti kehottaa sinua valikoimaan toiveesi hyvin tarkasti. Nyt ihan oikeasti pätee se vanha sanonta siitä miten saatat saada sen mitä toivot. Toivo huolella. Kirjoita toivomuksesi päiväkirjaasi tai muistilapulle ja anna iloisen ja odottavan tunteesi energian kuljettaa se maagikon taikasauvaasi heilauttaen universumiin. Yhteensattumat ja tilanteet tapahtuvat, kun sinä olet valmis ne vastaanottamaan.  

Kuukauden teema: Manifestointi