Henkisen heräämisen oireet

Henkinen etsintä on jokaiselle etsijälle erilainen kokemus. Etsijä herkistyy kysymään isoja kysymyksiä elämän tarkoituksesta ehkä jonkun elämää syvästi ravistavan tapahtuman takia. Läheisen kuolema, taloudellinen ahdinko, sairaus tai joku muu iso elämänmuutos laittavat kysymään ”miksi ja minkä takia”-kysymyksiä. Tai ehkä etsintä on hiljaisempaa, sisimmästä kumpuavaa tyytymättömyyttä, jota ei edes oikein osaa pukea sanoiksi. Tunne siitä, että heitettiin tälle planeetalle Maa ilman opaskirjaa siihen miten tämä ns. elämä tulisi oikein elää.

Vaikka kokemus onkin yhtä yksilöllinen kuin on elämäkin, olen huomannut, että on olemassa tiettyjä yhtäläisyyksiä siitä mitä etsinnän alkuvaiheessa tapahtuu. Lue ja katso löydätkö itsesi allaolevista esimerkeistä.

 

 • Sinulla on eksynyt olo. Elämältä on kadonnut tarkoitus. Olo on toivoton. Olet saapunut polullasi kohtaan, jossa elämä tuntuu raskaalta ja tarkoituksettomalta. Toiveena on löytää elämälle syvempi merkitys kuin vain laskujen maksaminen.

 

 • Sinulla on toive päästä ”kotiin”. Siihen syvään rauhan ja onnellisuuden tunteeseen, jota olet ehkä etsinyt koko elämäsi ajan.

 

 • Haluat intohimoisesti tietää kaiken henkisyydestä. Luet paljon. Mielenkiintosi tulkintoja ja näkemistä kohtaan herää. Etsit vastauksia muilta ihmisiltä ja kirjoista.

 

 • Haluat löytää samanhenkisten ihmisten pariin.

 

 • Haluat auttaa kanssaihmisiä. Kiinnostut parantamisesta, tulkintojen tekemisestä tai muusta henkisestä työstä.

 

 • Sinulla on näkyjä, enneunia ja koet yhteensattumia. Herkistyt huomaamaan ympäristön eri tavalla. Elämään astuu uudenlainen herkkyys. Haet asioille ja yhteensattumille merkitystä. Eteesi tuodaan merkkejä kuten höyheniä, kolikoita, numeroita ja muita sinulle tärkeitä merkkejä.

 

 • Kohtaamiset henkimaailman kanssa. Kolmannen silmän auetessa avautuu myös yhteys tuonpuoleiseen. Tässä vaiheessa alat avautua näkemiselle.

 

 • Käyt läpi isoja muutoksia ihmissuhteissasi. Tässä vaiheessa voit menettää hyviä ystäviä, koska he alitajuisesti vierastavat sinussa tapahtuvaa muutosta. Tämä aika on sydäntäriipaisevaa. Tunnet itsesi yksinäiseksi.

 

 • Sinulla on isoja muutoksia kehon energiakentässä. Energiakentän muutokset tuntuvat usein jalkapohjien ja käsien kuumottamisena ja yöllisinä kuumina aaltoina. Henkimaailma tekee töitä kanssasi unen aikana astraalitasolla. Herättyä on tunne, että jotain tärkeää on tapahtumassa, mutta ei selvää tietoa vielä siitä, mitä se voisi olla.

 

 • Heräät aamuöisin aina samaan aikaan. Tähän voi liittyä myös tietyn kellonajan näkeminen kuten 02.22.

 

 • Haluat olla yksin. Toisen ihmisen kosketus ja läheisyys tuntuvat tungettelevilta. Energiakentässä tapahtuvat muutokset ovat nyt niin suuria, että vaistomaisesti haluat suojata itsesi muiden energioilta. Kauppa-keskukset ja yleiset paikat aiheuttavat päänsärkyä ja levottomuutta.

 

 • Kehon kipupisteet alkavat oireilla. Tietoisuutta ohjataan kehon energiakentässä oleviin tunnelukkoihin kivun kautta. Vanhat vammat alkavat oireilla.

 

 • Henkinen ja emotionaalinen vuoristorata. Käsittelemättömät tunteet pyrkivät esiin ja aiheuttavat alakuloista oloa tai jopa pahimmillaan masennusta. Tunteet kulkevat vuoristoradalla korkeista positiivisista tunteista todella mataliin negatiivisiin tunteisiin. Tuntuu, että tunneskaalassa on vain kaksi ääripäätä. Se keskimmäinen, neutraali, normaali hyvänolon tunne on kadonnut kokonaan. Tunnelukot pyrkivät esiin, jotta energiakenttä puhdistuisi ja energiasi värähtelytaso nousisi.

Vastaa